info
Invester ansvarligt. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 75.54% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.78% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Hjælpe Center - Ordliste

Bucket Shop (Bucket Shop)

Bucket shop er et begreb, som beskriver en mæglervirksomhed, der udfører ordre på vegne af kunden, mens de lover en bestem pris; Midlertidig udfører mægleren ofte ordren til en anden pris og tjener på pris differencen. Begrebet blev opfundet af Edwin Lefèvre i hans bog fra 1923 ‘Reminiscences of a Stock Operator’ (Erindringer fra en obligationsmægler), men der er dog nogle uoverensstemmelser vedrørende begrebets oprindelse. Nogle argumenterer at det refererer til 'buckets', hvori telefonordre blev placeret i stedet for at blive udført. Andre mener at begrebet stammer fra Georgian England, hvor gadedrenge ville hælde efterladte øl fade over i spande og blive fulde i forladte bygninger; kendt som bucket shops. I handel blev udtrykket tilpasset til bedrageriske virksomheder, som tjener på markeds bundfald, som anses for at være for ubetydelig for større mæglere. Bucket shops forveksles nogle gange med boiler rooms; som referer til mæglere, der bruger høje salgs pres taktikker, som ofte er ensidet og usandt. Dog refererer de to begreber til forskellige forretningsmodeller.