info
Invester ansvarligt. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 75.54% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.78% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Hjælpe Center - Ordliste

Valutapar (Currency Pair)

Forex valutaer handles i par. Hver valuta er repræsenteret med tre bogstavsforkortelser og er normalt adskilt fra den valuta som det er parret med ved mellemrum, et punkt eller skråstreg. For eksempel, EUR/USD refererer til Euro US Dollar valutapar. Den første valuta i parret er kendt som den basiske valuta. Den anden valuta i parret er kendt som salgstilbuds valuta. Værdien af parret er defineret ved hvor meget salgstilbuds valuta der er krævet for at købe en enkel enhed af den basiske valuta. Så hvis EUR/USD på nuværende tidspunkt bliver handlet til 1.31, så betyder dette at $1.31 er krævet for at købe €1.