info
Invester ansvarligt. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 75.54% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.78% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Hjælpe Center - Ordliste

Tabt Årti (Lost Decade)

Tabte årtier hænder efter voldsomme økonomiske kriser og især efter at en økonomisk boble er bristet. Sjusket økonomisk vækst, høj arbejdsløshed og faldende fast-ejendoms priser er typiske fænomener i sådanne situationer, og levestandarden kan tage mange år at genskabe i forhold til hvordan den var. 1980erne anses for at være et tabt årti for Latinamerika (La DécadaPerdida) efter at dets gældsniveau kom ud af kontrol. Japans tabte årti skete i 1990erne, som et resultat af en massiv aktiv boble bristede. 2000erne anses for et tabt årti for USA, på grund af dotcom boblen i de sene 1990er fulgt af subprime-låne krisen i den senere halvdel af årtiet.