info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Hjælpe Center - Ordliste

Handels Session Tidsplan (undefined)

Valutamarkedet er åben 24 timer om dagen, 5 dage om ugen. Dette er en af dens mest attraktive funktioner, da det tillader handlende verden over at deltage når de vil. Markedstimerne er delt ind i tre brede handelssessioner. Den asiatiske session (hvilket også inkluderer New Zealand, Australien og Østeuropa), den europæiske session, og den Nord Amerikanske session. Nederst vil du finde tidsplanen for åbne-og lukketider. Disse timer ændrer sig en smule ved sommertid.

Session Hoved Marked Tid (GMT) Asiatisk Tokyo 23:00 – 08:00 Europæisk London 07:00 – 16:00 Nord Amerikansk New York 24:00 – 08:00

For mere detaljeret information venligst læs her Solen går aldrig ned over Forex handlende.